Storyworld

Hét Nederlands museum voor strips, animatie & games

Eind 2019 opent Storyworld in het tien verdiepingen tellende Groninger Forum. Storyworld is een stoer en eigentijds museum waarin het beeldverhaal centraal staat en creativiteit wordt gevierd. Naast het tonen van Nederlandse en internationale successen is Storyworld een museum waar bezoekers van jong tot oud zelf aan de slag kunnen met alle bouwstenen en aspecten van strips, games en animaties.

De thematiek van Storyworld sluit aan bij de aandachtsgebieden in het Groninger Forum zoals 21e-eeuwse vaardigheden, kennis & technologie en populaire beeldcultuur.

Storyworld wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de BankGiro Loterij en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

STORYWORLD.nl

Inspiratieruimte Schatkamer animatie Schatkamer games Schatkamer strips Storytelling Strips Overview Storyworld Tabula rasa
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.