Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Bibliotheek / Digitaal aanbod / Luisteren
Info

Luisteren

Boeken om te luisteren

Voor iedereen die liever luistert dan leest heeft de bibliotheek van het Groninger Forum een collectie luisterboeken. Daarnaast is er ook de Luister Bieb-app. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Ben je lid van de bibliotheek van het Groninger Forum? Dan krijg je toegang tot nog veel meer titels! Van romans tot talencursussen, van thrillers tot kinderboeken. De LuisterBieb bevat honderden luisterboeken. In de app zie je altijd het actuele aanbod.

Muziek

Onze bibliotheek heeft een actuele collectie cd’s en muziek-dvd’s. Ook kun je in onze catalogus cd's en muziek-dvd's vinden die niet in de collectie zelf aanwezig zijn: je herkent ze aan het Muziekweb-logo. Voor leden van het Groninger Forum zijn de cd’s en dvd’s gratis te leen. De keuze is groot: zo'n 500.000 cd's, 300.000 lp's en 30.000 dvd's. Informeer bij onze klantenservice hoe je rechtstreeks kunt aanvragen bij Muziekweb.

De collectie van Muziekweb (zo'n 4,5 miljoen tracks) is ook te beluisteren in de bibliotheek van het Groninger Forum aan de Oude Boteringestraat. Voor alle bezoekers zijn 2 volledig ingerichte luisterplekken beschikbaar.