Abonnementen en lid worden

Er zijn drie goede redenen om lid te worden. Ten eerste, je mag 25 titels en 10 e-books maar liefst 4 weken tegelijk in huis hebben. Daarnaast hanteren we géén boetes en ten slotte dit alles... voor slechts € 4,50 per maand! Oh ja, tot 18 jaar is het bibliotheekabonnement helemaal gratis! 

Ja, ik word lid!

Haal meer uit je abonnement >>

Haal meer uit je abonnement >>

Word lid met de Stadjerspas

Heb je een Stadjerspas? Dan kun je in 2019 lid worden van de bibliotheek!* Je betaalt geen abonnementskosten, maar alleen een jaarlijkse eigen bijdrage van € 5,-.

Om je in te schrijven, ga je vanaf 1 januari naar de bibliotheek bij jou in de buurt. Neem een geldig legitimatiebewijs en je Stadjerspas mee.

* De Stadjerspaskorting geldt alleen voor een standaard abonnement.

Word lid met de Stadjerspas

Voor het onderwijs

Wil je een abonnement afsluiten voor jouw school of klas? Dan vind je hier meer informatie voor:

KINDEROPVANG

PRIMAIR ONDERWIJS

VOORTGEZET ONDERWIJS

Voor het onderwijs

Elke maand boekentips in je inbox? >>

Elke maand boekentips in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.