Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Ticket account
U bent hier: Home / Zakelijk
Info

Zaal huren in Groningen?

Zaal 2 panorama

Met twee locaties in de binnenstad van Groningen heeft het Groninger Forum altijd de juiste ruimte voor uw event. Voor een filmvoorstelling, congres, symposium, vergadering of theatervoorstelling bent u bij ons aan het juiste adres.

Groninger Forum, locatie Hereplein

Met drie bioscoopzalen en een multifunctionele evenementenzaal is het Groninger Forum (locatie Hereplein) de perfecte keuze voor elke gelegenheid. De evenementenzaal beschikt als enige zaal in Noord-Nederland over een drie-wanden panoramisch projectiesysteem, waardoor er rondom geprojecteerd kan worden. Daarnaast bezorgt de sfeer van het filmtheater in het opvallende jaren-vijftig pand in combinatie met de moderne uitstraling menig bezoeker een bijzondere ervaring.

Groninger Forum locatie Oude Boteringestraat

De huidige bibliotheek is ontworpen door de Italiaanse architect Giorgio Grassi en staat op een markante plek in de Groninger binnenstad die meerdere bestemmingen heeft gehad: van uitgeverij tot krakersbolwerk. De bibliotheek maakt deel uit van het Groninger Forum.

In deze locatie aan de Oude Boteringestraat hebben we zes vergaderruimtes en een grotere vergaderzaal. De ruimtes zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, lezingen, presentaties, ontvangsten en kleine congressen. Alle ruimtes zijn voorzien van uitstekende WiFi, een vaste internetaansluiting, beamer inclusief projectiescherm, whiteboard of flipover. De capaciteit van de zalen varieert van 10 tot 80 personen.

Wij denken met u mee

Het Groninger Forum denkt graag met u mee om uw evenement te laten slagen. Of het nu gaat om een workshop, een theatervoorstelling, een diner of receptie van uw bedrijf, wij helpen u graag door het tot in de puntjes te verzorgen. Catering is bovendien op beide locaties aanwezig. Met onze ruime ervaring maken we uw evenement tot een dag waarvan u kunt genieten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over alle details. Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal mogelijk is in het Groninger Forum, dan kunt u telefonisch (050 3683604) of via e-mail () contact opnemen met Robbert de Groot en bespreken we uw wensen.