Persoonlijke hulpmiddelen
Winkelwagen Mijn account
U bent hier: Home / Zakelijk
Info

Zaal huren in Groningen?

Zaal 2 panorama

Een zaal huren in Groningen voor een filmvoorstelling, college, congres, symposium of theatervoorstelling? Met drie bioscoopzalen en een multifunctionele evenementenzaal is het Groninger Forum (locatie Hereplein) de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Bovendien beschikt de evenementenzaal als enige zaal in Noord-Nederland over een panoramisch projectiesysteem, waardoor er rondom geprojecteerd kan worden.

Door de sfeer van een oud filmhuis in combinatie met de moderne uitstraling van het pand, ervaart iedere bezoeker de unieke sfeer die binnen heerst.

Wij denken met u mee

Het Groninger Forum denkt graag met u mee om uw evenement te laten slagen. Of het nu gaat om een workshop, een theatervoorstelling, een diner of receptie van uw bedrijf, wij helpen u graag door het tot in de puntjes te verzorgen. Met onze ruime ervaring maken we uw evenement tot een dag waarvan u kunt genieten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over alle details. Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal mogelijk is in het Groninger Forum, dan kunt u contact opnemen met Joyce Hondong (06-19069606 of ) en bespreken we uw wensen.