Verhuur vergaderruimtes

778

Bij onze bibliotheek in het centrum verhuren we een grote vergaderzaal en zes vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw vergadering, lezing, presentatie of symposium.

Wolters Noordhoffzaal | 80 stoelen

De Wolters Noordhoffzaal bevindt zich op de begane grond van onze bibliotheek. Deze zaal heeft een flexibele opstelling, een eigen ingang en een pantry om zelf koffie, thee of fris te schenken. En er is een katheder, microfoon, beamer en scherm aanwezig.

Aanvraag verhuur

Wolters Noordhoffzaal | 80 stoelen

Vergaderruimtes | 10 tot 20 stoelen

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich zes vergaderruimtes met een capaciteit van 10 tot 20 personen. Deze ruimtes zijn bijzonder geschikt voor cursussen, spreekuren en vergaderingen. In vrijwel alle ruimtes is een beamer, flip-over, whiteboard en wifi aanwezig.

Aanvraag verhuur

Vergaderruimtes | 10 tot 20 stoelen

Catering

In al onze vergaderruimtes is uiteraard catering mogelijk. We verzorgen graag uw lunch en koffie of thee met wat lekkers erbij. Dineren kan helaas niet in onze bibliotheek. Maar u zit midden in het centrum en wij hebben altijd de beste tips voor uw gezelschap!

Locatie: Oude Boteringestraat 18, Groningen

Evenementenzaal >>

Evenementenzaal >>

Filmzalen >>

Filmzalen >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.