Verhuur filmzalen

818

Met drie bioscoopzalen en een multifunctionele evenementenzaal is het filmtheater van het Groninger Forum de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

ZAAL 1 | bioscoopzaal met 186 stoelen

Deze originele bioscoopzaal uit 1960 heeft een verfijnde en klassieke uitstraling, comfortabele stoelen, een groot filmdoek en een modern bioscoopsysteem. Met een capaciteit van 186 stoelen is Zaal 1 ideaal voor filmvertoningen, colleges, workshops en lezingen.

Aanvraag verhuur

ZAAL 1 | bioscoopzaal met 186 stoelen

ZAAL 3 + ZAAL 4 | bioscoopzalen met 82 en 84 stoelen

Zaal 3 en Zaal 4 zijn met 82 en 84 stoelen uitermate geschikt voor een intieme setting, waarbij interactie met het publiek goed mogelijk is. Dus, of het nou gaat om een workshop, lezing, presentatie of filmvertoning, het kan allemaal.

Aanvraag verhuur

ZAAL 3 + ZAAL 4 | bioscoopzalen met 82 en 84 stoelen

Specificaties

  Stoelen Faciliteiten
ZAAL 1 186 beamer, laptop, microfoon
ZAAL 3 82 beamer, laptop, microfoon
ZAAL 4 84 beamer, laptop, microfoon

Catering

Drankjes en borrelhapjes bij uw presentatie, koffie en thee met wat lekkers bij uw workshop of een diner aansluitend bij uw lezing of symposium. Bij ons is het allemaal mogelijk op locatie.

Bereikbaarheid en route | Film + Events

Evenementenzaal >>

Evenementenzaal >>

Vergaderzalen >>

Vergaderzalen >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.