Verhuur evenementenzaal

DONAR LIVE OP GROOT SCHERM

DONAR LIVE OP GROOT SCHERM

Met 160 zit- of 250 staplaatsen + driewandenprojectie

Uniek in Groningen. Zelfs uniek in Noord-Nederland! In onze evenementenzaal kunnen we op twee of zelfs drie wanden tegelijkertijd projecteren. Daarmee kunt u de sfeer van de zaal perfect laten aansluiten bij uw event, symposium, lezing, filmvertoning, presentatie, theateroptreden, receptie of diner.

Aanvraag voor verhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een aanvraag doen voor het huren van onze evenementenzaal, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

contact

Specificaties evenementenzaal

+ 160 zitplaatsen of 250 staplaatsen
+ Groot filmdoek
+ Podium: 12x4 meter of 3x6 meter
+ Bar, achterin de zaal
+ Grid plus balkon met theaterlicht en moving heads
+ PA systeem met geluidsmixer
+ Projectiesysteem op drie wanden
+ Headsets, handhelds, microfoons, beamers en laptops aanwezig
+ Livestream- en cameraregistratiemogelijkheden

Specificaties evenementenzaal
Specificaties evenementenzaal

Bereikbaarheid en route | Film + Events

Filmzalen >>

Filmzalen >>

Vergaderruimtes >>

Vergaderruimtes >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.