Businessclub

463

Word lid van het Forum! Onze businessclub brengt cultuur en bedrijfsleven samen. U kunt op een unieke manier netwerken, ontspannen bij het prachtige aanbod van het Forum dat u tegelijkertijd mede mogelijk maakt. Het IFFR in Groningen is bijvoorbeeld niet mogelijk zonder de steun van de businessclub!

Kom vrijblijvend langs

Nieuwsgierig? Geheel vrijblijvend een avond meemaken? Neem dan contact op met Joyce Hondong.

Contact opnemen

Wat bieden wij onze leden?

  • Acht tot tien bijeenkomsten per jaar met uiteenlopend karakter en een netwerkborrel na.
  • Ontmoeten van en netwerken met cultureel geïnteresseerde ondernemers uit Groningen.
  • Pre-sale bij en korting op filmfestivals: het IDFA en het IFFR in Groningen.
  • Twintig vrijkaarten voor de film (niet persoonsgebonden).
  • Korting op de huur van zalen.

Wat kost het?

Het lidmaatschap kost € 675,- (exclusief btw) per jaar en is van september tot en met augustus.

U kunt op elk gewenst moment lid worden. Wanneer u later lid wordt hanteren wij uiteraard een gereduceerd tarief. U mag altijd uw (zakelijke) partner meenemen naar onze bijeenkomsten: dat zit bij het lidmaatschapsbedrag in.

Lid worden

Zaalverhuur

Zaalverhuur
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.