Zakelijk

Organiseert u een vergadering, lezing, debat, concert, filmvoorstelling, symposium, workshop, diner of presentatie? Dan bent u bij het Groninger Forum aan het juiste adres met twee locaties in de binnenstad en unieke mogelijkheden voor (film)projectie.

Evenementenzaal >>

Evenementenzaal >>

Filmzalen >>

Filmzalen >>

Vergaderzalen >>

Vergaderzalen >>

Benieuwd naar de nieuwbouw?

Het duurt nog even, maar ook in onze nieuwbouw kunt u straks ruimtes huren: filmzalen, cursusruimes, vergaderruimtes en een multifunctionele zaal in een spectaculair pand op een centrale plek.

Zodra onze nieuwe zalen beschikbaar zijn voor verhuur kondigen wij dat aan. Wilt u niets missen? Meld u dan aan voor de zakelijke nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gesteld van de verhuurmogelijkheden in het nieuwe Groninger Forum.

Ontdek ons nieuwe gebouw

Benieuwd naar de nieuwbouw?
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.