Workshops voor pedagogisch medewerkers

552

Vergroot je eigen vakkennis

Het Groninger Forum organiseert trainingen en workshops voor pedagogisch medewerkers. Een workshop kan bijvoorbeeld gaan over (interactief) voorlezen of (digitale)prentenboeken. We denken graag mee over een geschikt onderwerp. Ook voor ouderbijeenkomsten kun je ons inschakelen.

Voor wie Pedagogisch medewerkers
Wanneer Datum in overleg
Waar Locatie in overleg
Kosten Op aanvraag

Contact

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.