Word lid van de bibliotheek

Leuk dat je lid wilt worden van onze bibliotheek! Vul hieronder je gegevens in, bevestig je aanmelding en kies daarna de wijze waarop je wilt betalen.

  • Het lidmaatschap kost € 4,50 per maand.
  • Na een jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.
  • Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar en voor stadjerspashouders is het lidmaatschap gratis.

Heb je een Stadjerspas? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij de bibliotheek bij jou in de buurt om je in te schrijven.

Wil je een abonnement afsluiten voor jouw school of klas? Kijk dan op onze website onder Educatie.

Geslacht *
Invullen met spatie, dus: 1234 AB

Klik op bevestigen om lid te worden. Je ontvangt dan een e-mail met een activatielink en meer informatie over hoe je moet betalen.

Voor gratis abonnementen (tot 18 jaar) vragen we ter controle een iDeal-betaling van € 0,01.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.