Week van de Democratie

Op deze pagina vind je alle activiteiten rondom de gemeenteraadsverkiezingen bij het Groninger Forum in de Week van de Democratie. 

First Dates politics | za 17 nov t/m di 20 nov

Weet je nog niet wat je gaat stemmen op 21 november tijdens de gemeenteraadsverkiezingen of ben je benieuwd naar welke gezichten en standpunten er bij de 13 deelnemende partijen horen? Schuif dan vanaf zaterdag 17 november dagelijks aan bij First Dates politics in de bibliotheek. Ontmoet de kandidaten en stel je vragen. Ook kun je hier de stemwijzer doen en houden we een peiling onder de bezoekers.

Dagelijks | 13.00 - 15.00 uur | Groninger Forum bibliotheek Oude Boteringestraat 18

First Dates politics | za 17 nov t/m di 20 nov
1300

Europe for Citizens | di 20 nov

Ben je maatschappelijk betrokken, heb je ideeën hoe Europa beter kan en wil je graag mensen aansporen mee te praten? Werk je al een project met een of meerdere Europese gemeentes, ngo’s of onderwijsinstellingen, of zou je dat graag willen, maar je weet niet hoe? Kom tijdens de Week van de Democratie naar het Europe for Citizens Point Nederland (ECP NL). Er wordt een voorlichtingsbijeenkomst gegeven waar er uitleg wordt geven over hoe het werkt, de aanvraagprocedure en of je project in aanmerking komt. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats. Meld je aan bij Sophie Logothetis. Kijk op de website van Europe for Citizens programma voor nog meer info.

14.00 tot 16.00 uur | Groninger Forum bibliotheek Oude Boteringestraat 18 | Powered by Europe Direct Groningen

Stemlocatie | woe 21 nov

Handig om te weten: de Groninger Forum bibliotheek aan de Oude Boteringestraat is op 21 november ook een stemlocatie evenals onze bibliotheek in Beijum.

Stemlocatie | woe 21 nov
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.