VERS | Forum

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar?

Wil je op de hoogte blijven van alle events die VERS organiseert? Of heb jij juist een creatief brein, ben je een held op snapchat of heb je talent voor organiseren? Word clublid en blijf als eerste op de hoogte van alles wat VERS organiseert, en laat ons eventueel weten waar jouw talenten liggen en versterk ons team tijdens evenementen. 

Je werkt dan samen met het kernteam, 12 ambitieuze jongeren en professionals van het Groninger Forum. Je komt in aanraking met artiesten en schrijvers. De jongeren van VERS zijn niet bang om hun stempel ergens op te drukken.‚Äč

Clublid worden >>

Onze events

Ons eerste event was What Would You Do?, een twijfelavond waarvoor we Tim den BestenIsmail IlgunMilou Deelen en Sanne ten Wolde wisten te strikken. 

Fotocredits: Aileen de Ruijter

Benieuwd naar meer?

Onze events
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.