Vacature: meewerkstagiair (m/v)

Het Groninger Forum is regelmatig op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de afdeling communicatie/marketing. Je levert een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan de in- maar vooral externe communicatie en bent ondertussen werkzaam in een zeer dynamische culturele instelling in één van zijn interessantste fasen ooit: de aanloop naar en voorbereiding op het nieuwe Forum aan de Nieuwe Markt.

Werkzaamheden

Je maakt kennis met alle aspecten van het communicatievak, doet veel ervaring op en bepaalt voor een deel zelf je werkzaamheden, op basis van jouw interesses en leerdoelen. Er zijn veel grote projecten mogelijk die je, in samenwerking of zelfstandig, kunt aanpakken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan doelgroeponderzoek, het analyseren en verbeteren van klantreizen of het onderzoeken van een nieuw communicatiemiddel. Daarnaast zijn er vaste werkzaamheden, waarbij ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. Vaste werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het bijhouden van de website, schrijven van nieuwsbrieven, bijhouden van social media, ondersteuning bij wekelijkse filmprogrammering en andere programmacommunicatie, het maken van slides, banners, advertenties etc.

Wij bieden

Je bent onderdeel van een klein team dat de communicatie van het Groninger Forum en alle programmering verzorgt en op een aansprekende wijze aan de man brengt. Je leert in korte tijd vele facetten van het bedrijf kennen. Als stagiair marketing en communicatie kom je in contact met de gehele organisatie. In overleg is nadruk op één of meerdere werkgebieden mogelijk. Je krijgt de kans om deelprojecten onder begeleiding zelfstandig op te zetten en uit te voeren. Je ontvangt een stagevergoeding en mag gratis naar de film bij het Groninger Forum.

Wat we van je vragen

Zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, organisatietalent, affiniteit met de culturele sector en/of arthousefilm en kennis van Microsoft Office en Adobe Photoshop. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en ben je initiatiefrijk en resultaatgericht. Inlevingsvermogen in wensen en behoeftes van diverse doelgroepen, op de hoogte zijn van en affiniteit hebben met ontwikkelingen in de nieuwe media zijn een pré.

Meer informatie of solliciteren?

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief met cv. Je kunt de brief sturen naar Harlynn Bouma: h.bouma@groningerforum.nl. Vermeld daarin ook hoeveel dagen per week en voor welke periode je precies beschikbaar bent. De stagevacature van februari t/m juni is inmiddels vervuld.

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.