TEST VACATURE 9 HR MEDEWERKER

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een professionele HR medewerker voor de duur van 1 jaar en 24 uur per week

Taken

  • Verwerkt mutaties in het personeelsbestand en beheert personeelsdossiers;
  • Maakt rapportages van het personeelsbestand.

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling afhankelijk van leeftijd opleiding en werkervaring niveau 6 cao Openbare Bibliotheken.

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot testdatum, vul hieronder het formulier volledig in. Wil je eerst nog een paar vragen op ons afvuren? Neem dan contact op met Naam via e-mailadres.

Volg ons ook op LinkedIn >>

Volg ons ook op LinkedIn >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.