Taartrovers Film Festival

Van 19 t/m 22 april

Van 19 t/m 22 april

Paasweekend vol plezier!

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar komt er weer aan! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen. 

Combitickets!

Voor € 9,- heb je toegang tot de film én de Speeltuin van de Verbeelding. Tickets zijn online te verkrijgen op de filmpagina’s én aan de kassa van Hereplein 73.

Heb je een geldige Stadjerspas? Dan kost een combiticket maar € 3,-. Deze zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa en op vertoon van de Stadjerspas.

Combitickets!

Het fantastische filmprogramma

Speeltuin van de Verbeelding

Ga op expeditie! Kom spelen, maken en ontdekken met ál je zintuigen! Kun jij tekenen wat je hoort?

De Speeltuin van de Verbeelding is gratis toegankelijk op vertoon van je Combiticket.

Wat kan ik daar dan doen?

Speeltuin van de Verbeelding

Films 2+

De mooiste animatiefilmpjes vol fantasie.

Films 4+

Meeslepende avonturen.

Evi & Co
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zaterdag 20 april 11:00 tot 11:40

Evi & Co

Films 6+

Verhalen met een diepere lading.

Alles Mag
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zaterdag 20 april 15:30 tot 16:17

Alles Mag

Ki
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zondag 21 april 14:15 tot 14:40

Ki

Taartrovers Timetable

Download >>

Download >>

Bereikbaarheid en route | Film + Events

Vrijwilligers gezocht

Om het Taartrovers Film Festival dit jaar weer een knallend succes te laten worden hebben wij hulp nodig. We zijn opzoek naar vrijwilligers die tijdens het festival, van vrijdag 19 t/m maandag 22 april, één of meerdere dagen kunnen helpen van 10.30 tot 17.00 uur.

In de Speeltuin van de Verbeelding kunnen kinderen creatieve DOE-activiteiten uitvoeren waarbij zij begeleid worden. Als begeleider speel jij hier een grote rol in het plezier van de kinderen. 

Ben jij een kindervriend én wil jij deel uitmaken van het allerleukste kinderfestival? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@groningerforum.nl met daarin je naam, telefoonnummer en beschikbaarheid.

Meer jeugdactiviteiten >>

Meer jeugdactiviteiten >>

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.