Taartrovers Film Festival

19 t/m 22 april

19 t/m 22 april

Paasweekend vol plezier!

Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar komt er weer aan! Duik in film, laat je meevoeren van de gebaanden paden en kijk met andere ogen naar de wereld om je heen. 

Combiticket

Voor € 9,- heb je toegang tot de film én de Speeltuin van de Verbeelding. Voor Stadjerspashouders kost een combiticket €3,-.

Let op: tickets met Stadjerspaskorting zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa op vertoon van de Stadjerspas. Deze korting geldt niet online. 

Taartrovers Tour

De voorpret begint al bij jou in de wijk! De Taartrovers komen namelijk langs in het Clubhuis in onze wijkvestigingen met leuke activiteiten om alvast in de sfeer te komen.

Check waar en wanneer

Het fantastische filmprogramma

Speeltuin van de Verbeelding

Ga op expeditie! Kom spelen, maken en ontdekken met ál je zintuigen! Kun jij tekenen wat je hoort?

Wat kan ik daar dan doen?

Speeltuin van de Verbeelding

Films 2+

De mooiste animatiefilmpjes vol fantasie.

Films 4+

Meeslepende avonturen.

Evi & Co
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zaterdag 20 april 11:00 - 11:40

Evi & Co

Vos & haas
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
vrijdag 19 april 11:00 - 11:40

Vos & haas

Films 6+

Verhalen met een diepere lading.

Alles Mag
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
zaterdag 20 april 15:30 - 16:17

Alles Mag

Ki
  • Kinderfilm
  • Taartrovers Film Festival
vrijdag 19 april 14:15 - 14:40

Ki

Vrijwilligers gezocht

Om het Taartrovers Film Festival dit jaar weer een knallend succes te laten worden hebben wij hulp nodig. We zijn opzoek naar leuke vrijwilligers die één of meerdere dagen kunnen helpen van 10.30 tot 17.00 uur.

In de Speeltuin van de Verbeelding kunnen kinderen creatieve DOE-activiteiten uitvoeren waarbij zij begeleidt worden. Als begeleider speel jij hier een grote rol in het plezier van de kinderen. 

Ben jij een kindervriend én wil jij deel uitmaken van het allerleukste kinderfestival? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@groningerforum.nl met daarin je naam, telefoonnummer en beschikbaarheid.

Meer jeugdactiviteiten >>

Meer jeugdactiviteiten >>

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.