Taalcafé

891

Ken jij iemand die Nederlands wil leren? Of wil je zelf Nederlands leren? En wil je ook graag mensen leren kennen? Kom dan naar het Taalcafé.

Het Taalcafé is een gezellige plek waar mensen elkaar helpen met de Nederlandse taal. Bijvoorbeeld de uitspraak oefenen. Er zijn ook vrijwilligers van Humanitas aanwezig. Zij bieden ondersteuning.

Waar en wanneer?

 

Taalcafé Selwerd
Elke woensdag (m.u.v. schoolvakanties) | 9.00 uur | Bibliotheek Selwerd, Eikenlaan 288/8 Groningen

Taalcafé Haren
Het taalcafé is een initiatief van het Taalhuis Haren, het Groninger Forum en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het is speciaal voor vrouwen. Hun kinderen zijn ook welkom. Vrouwen uit diverse culturen en met verschillende achtergronden komen samen om gezellig met elkaar te praten, ervaringen te delen en leuke dingen te doen. Ook Nederlandse vrouwen zijn van harte welkom. Elkaar leren kennen en ondertussen de Nederlandse taal oefenen staat centraal.

Elke donderdag (m.u.v. vakanties en feestdagen) | 9.30 – 11.30 uur | Bibliotheek Haren, Brinkhorst 3 Haren | Aanmelden via: a.carmio@noorderpoort.nl of 06 11616499

Taalhuis Beijum

Wil je graag beter leren lezen, schrijven of rekenen? Zoals je e-mail lezen, internetten of formulieren invullen of (sollicitatie-)brieven schrijven? Dan kun je terecht in het Taalhuis Beijum. Neem je deel aan een taalcursus van het Taalhuis dan heb je bovendien recht op een gratis abonnement van de bibliotheek! 

Iedere donderdag | 10.00-11.00 uur | WIJ-locatie Beijum, Isebrandtheerd 96 Groningen | Toegang is gratis

Openingstijden >>

Openingstijden >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.