Studeren in de bibliotheek

In onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat ben je altijd welkom om te studeren. Tijdens de tentamenperiode van de Hanzehogeschool Groningen breiden we onze openingstijden uit, zodat je de hele dag kunt blokken.

Ruimere openingstijden

Iedereen is tijdens de tentamenperiode net zo vroeg welkom als de student, maar na de reguliere sluitingstijden hebben we de bibliotheek speciaal voor studenten gereserveerd (op vertoon van een collegekaart).

Tijdens de volgende tentamenperiode, van maandag 3 juni tot vrijdag 21 juni, is onze bibliotheek open van 08.00 tot 24.00 uur.

Op Eerste en Tweede Pinksterdag zijn we gesloten, maar op zondagen zijn we exclusief voor studenten wel geopend. 

Ruimere openingstijden

Gouden regels

  • Er zijn tafels die we graag vrij houden voor reguliere bezoekers. Deze zijn te herkennen aan het bordje 'dit is geen studieplek'.
  • Ook in Leescafé Belcampo hebben we een studeer- én laptopvrije zone ingericht. Hier is consumptie verplicht.
  • Koffie, een appel of een boterham aan tafel nuttigen? Prima! Maar geen hele maaltijden nuttigen of je eten aan je tafel bereiden.
  • Afval graag in de daarvoor bestemde afvalbakken.
  • Rookpauze? Niet op het terrein van de bibliotheek. Hou de straat toegankelijk.
  • Neem altijd je collegekaart mee.
  • Je fiets stal je (gratis) in de bewaakte fietsstalling (even met de trap naar beneden). De fietsenstalling is tijdens de studieperiode dagelijks geopend van 8.00 - 0.30 uur en op zondag van 11.30 - 17.30 uur.

Succes met je tentamens!

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.