Startabonnement

914

Lezen is een feest!

Tot 18 jaar is een abonnement op de bibliotheek gratis! Je mag tot 25 boeken, dvd’s, games, luisterboeken of tijdschriften én 10 e-books tegelijk lenen.

Je mag alles 4 weken houden en als het tijd is om in te leveren, ontvang je een handige herinneringsmail. Toch een keertje wat later met terugbrengen? Dat geeft niks, je hoeft geen boete te betalen.

Direct inschrijven

Alles op een rijtje

Tarief (tot 18 jaar) gratis
Leentermijn 4 weken
Maximaal tegelijk lenen 25 titels + 10 e-books
Aantal reserveringen 5 items
Extra pas op verzoek nee
Gastlenen Ja
Internetabonnement Inclusief, max 2 uur per dag

Gratis e-books

Met het startabonnement mag je gratis e-books lenen. Van voorleesboeken voor peuters, informatieve boeken voor spreekbeurten en spannende verhalen voor tieners, voor elke leeftijd zijn e-books beschikbaar. Je mag kiezen uit jeugdtitels (tot en met C-boeken), 'Lezen voor de lijst'-titels en 6 vrij te kiezen e-books per jaar.

Naar de e-books

Gratis e-books

Haal je gratis Boekstartkoffertje

Woon je in Groningen en heb je een kindje gekregen? Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een waardebon. Ga hiermee naar de bibliotheek, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje.

meer over boekstart

Haal je gratis Boekstartkoffertje
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.