Standaardabonnement

916

Met een standaardabonnement voor volwassenen mag je tot 25 boeken, dvd’s, games, luisterboeken of tijdschriften én 10 e-books tegelijk lenen. Je mag alles 4 weken houden en als het tijd is om in te leveren, ontvang je een handige herinneringsmail. Toch een keertje wat later met terugbrengen? Dat geeft niks, je krijgt geen boete meer!

Ja, ik word lid!

Alles op een rijtje

Tarief € 4,50 - p/maand of € 54,- p/jaar 
Betaalwijze Incasso of iDeal
Leentermijn 4 weken
Maximaal tegelijkertijd lenen 25 titels
Aantal reserveringen 5
Extra pas op verzoek Ja, eenmalig € 4,-
Gastlenen Ja
Internetabonnement Inclusief, max 2 uur per dag

Gratis e-books

Met  ons bibliotheekabonnement heb je gratis toegang tot duizenden e-books, zoals thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken. Elke maand wordt een deel van ons aanbod vernieuwd.

Je leent ze legaal ;-) via de landelijke, online bibliotheek. In een paar simpele stappen zet je ze op smartphone, tablet of e-reader.

naar de landelijke e-bookcollectie

Gratis e-books

Haal nóg meer uit je abonnement

Haal nóg meer uit je abonnement
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.