Staakvermaak

Staakvermaak | 15 maart

Als de leraren van de basisscholen staken, kun je weer met je ouders bij ons terecht voor een goede portie staakvermaak!

Kom naar het Hereplein voor een avontuurlijke óf lieve film en schuif voor of na de tijd aan om gezellig gratis te knutselen.

Naar de film 
Vanaf 09:30 uur

Knutselen Hereplein (gratis)
10.30 -14.00 uur

Staakvermaak | 15 maart

Staakvermaakfilms

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.