Speeltuin van de Verbeelding

Taartrovers Film Festival: vrijdag 19 t/m maandag 22 april 2019

Iedereen die naar de film gaat tijdens het Taartrovers Film Festival, heeft de hele dag toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding.

De speeltuin is elke dag open van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Taartrovers Films Festival

Taartrovers Film Festival: vrijdag 19 t/m maandag 22 april 2019

Ga er op expeditie met je oren, wat doen geluiden met de beelden die je ziet? Maar ook omgekeerd, kan jij tekenen wat je hoort?

Kom kijken in het donker, wat doet licht met vorm en kleur? Ontdek hoe beelden groter groeien door projectie. Knoei met water, klieder met zand en laat het licht er mee stoeien. Betover je ogen met de illusie van beeld in beweging. En kruip in de mini-studio waar je kan spelen in je eigen film met een zelf getekend decor met fantastische kostuums en grappige props. En natúúrlijk kun je ook een taartje bakken, want het is feest en eten hoort erbij!

2305

Taartrovers Film Festival >>

Taartrovers Film Festival >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.