Slechtziend

Is lezen niet goed mogelijk, dan is er een prima alternatief. Bijvoorbeeld een luisterboek.

Luisterboeken

Geniet van een boek dat je voorgelezen wordt. Want luisterboeken zijn volledig afgestemd op je wensen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een handige navigatiestructuur.

Luisterboeken kun je lenen bij onze bibliotheek of via de bibliotheekservice Passend Lezen. Met een bibliotheekabonnement is dit helemaal gratis. Bij Passend Lezen zijn luisterboeken alleen verkrijgbaar voor mensen met een leesbeperking

Verklaring leesbeperking

Om gebruik te kunnen maken van Passend Lezen, moet je eenmalig een Verklaring leesbeperking invullen. De uitgevers stellen gesproken boeken namelijk alleen beschikbaar aan mensen met een leesbeperking. Dat kan dyslexie, blindheid of slechtziendheid zijn, maar ook afasie of een motorische beperking. Je kunt de verklaring online invullen.

Ga daarvoor naar de website van Passend Lezen, klik op Meld je aan, en de rest wijst zich vanzelf.

Veel luisterplezier!

Dan vind je dit misschien ook interessant

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.