Roald Dahl Festival

1466

Bedankt en tot ziens!

Wat was het fantabuleuze Roald Dahl festival 2018 gniffelgaaf. We hebben fantastelijk genoten. Tot volgend jaar in ons gloednieuwe huis!

Alle knotsgekke foto's vind je op onze Facebookpagina.

Naar het fotoalbum

Het Roald Dahl Festival

Ieder jaar in december vieren wij een magisch feestje. Duik helemaal onder in de wereld van Roald Dahl en doe allerlei dingen die je normaal niet durft of doet. Met heel veel magische films, gratis doedingen en nog een heuleboel meer luxefluxe activiteiten.

Nog meer jeugdactiviteiten >>

Nog meer jeugdactiviteiten >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.