Resultaten klanttevredenheidsonderzoek filmtheater

In november 2018 hielden we een tevredenheidsonderzoek onder bezoekers van ons filmtheater. Hiermee wilden we achterhalen of bezoekers tevreden zijn met het filmtheater en gaven we de mogelijkheid mee te denken over verbeteringen.

406 bezoekers hebben meegedaan aan het onderzoek. De meerderheid hiervan gaf aan gemiddeld één keer per kwartaal of vaker ons filmtheater te bezoeken.

Resultaten

De totale ervaring van het filmtheater is beoordeeld met een 8,56 (van 10).

Op een vijfpuntsschaal konden de deelnemers van het onderzoek hun mening geven over verschillende onderdelen van het filmtheater. Dit was de uitslag:

+ Filmaanbod: 4,18
+ Prijs/kwaliteit: 3,86
+ Filmtheater: 3,94
+ Promotie/communicatie: 3,98
+ Personeel: 4,1

Verbeterpunten

Hieronder vatten we de meest genoemde verbeterpunten en onze reactie hierop samen.

+ Op het gebied filmaanbod wordt regelmatig gevraagd om een breder filmaanbod en meer verschillende genres. Hier zijn we momenteel mee aan het experimenteren.
+ Men geeft aan eerder te willen weten welke films er aan zitten te komen. Hiervoor hebben we inmiddels een Verwacht-pagina gemaakt.
+ Een aantal mensen vraagt om een mobiele app. Met de bouw van onze nieuwe website hebben we ervoor gekozen deze zo mobiel-vriendelijk mogelijk te maken, waardoor een aparte app niet nodig is. Om onze website makkelijk te bereiken, kun je onze homepage toevoegen aan het startscherm van je smartphone.
+ Tot slot is niet iedereen fan van zaal 2. Dit snappen we en hier proberen we al zoveel mogelijk rekening mee te houden, bijvoorbeeld door hier geen premières te programmeren. Gelukkig hebben we straks in ons nieuwe onderkomen meer én comfortabeler zalen.

Iedereen bedankt voor de deelname!

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.