Reserveren

Is de titel die je zoekt niet aanwezig? Je kunt gratis tot 5 titels tegelijk reserveren. Reserveren kan uit de collectie van al onze vestigingen, en ook bij de bibliotheken in de provincie Groningen. Bovendien kies je zelf waar je je reservering wilt ophalen.

Reserveren in 3 stappen

  1. Klik in de collectie op de titel die je wilt lenen. Klik vervolgens op ‘Reserveren’.
  2. Nog niet ingelogd? Dan word je nu gevraagd om in te loggen met je lenersnummer en wachtwoord.
  3. Kies een afhaallocatie en klik op ‘Reserveer’.

Zodra de titel voor je klaarstaat, krijg je een e-mail. Weten we je e-mailadres nog niet? Vul deze dan online in bij je persoonlijke gegevens.

De reservering staat een week lang voor je klaar in de bibliotheek. Kom langs met je bibliotheekpas om de titel te lenen.

Goed om te weten

  • Als je inlogt via Mijn account, zie je jouw openstaande en klaarstaande reserveringen. Hier kun je ook een reservering annuleren.
  • Reserveer je een uitgeleende titel? Dan moet deze uiteraard eerst teruggebracht worden door de vorige lener.
  • Is de titel al gereserveerd door iemand anders? Dan sluit je automatisch achteraan in de rij.
  • Sommige titels kunnen niet gereserveerd worden. Bijvoorbeeld losse nummers van tijdschriften en sommige naslagwerken. Ook de allernieuwste titels staan vaak al wel in de catalogus, maar kunnen nog niet worden gereserveerd.
  • Kun je in onze collectie toch niet vinden wat je zoekt? Dan kun je het voor een klein bedrag landelijk aanvragen.
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.