Programmalijn

Het FORUM staat tot datum compleet in het teken van Programmalijn. Bezoek de expositie AI: More than Human en kom naar de avond met Bekend persoon. Of bezoek een van de films, doe mee met de workshops of ga naar de talks die we organiseren.

Bezoek de expositie AI: More than Human

Een actuele en fascinerende expositie over het ontstaan, de opkomst én de toekomst van kunstmatige intelligentie.

Bekijk expo >

Uitgelichte films

Of eventueel met blok Highlights, al zie ik daar hier niet echt de meerwaarde van. Want ik kan met Verwante artikelen ook rubrieken maken.

Rafiki
  • Filmspecial
  • Afrikaans
  • drama
  • LHBT
maandag 29 april 21:00 tot 22:23

Rafiki

Uitgelichte events

Brexit: The Final Countdown
  • Talk
woensdag 24 april 20:00 tot 21:30

Brexit: The Final Countdown

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.