Oscarzondag

Oscarnominaties | zondag 24 februari

Op zondag 24 februari vertonen we in ons filmtheater aan Hereplein 73 een hele dag lang alleen maar films die voor een Oscar genomineerd zijn. Oók de films die we (nog) niet regulier draaien. Dus grijp je kans om Spider-Man, Bohemian Rhapsody of Vice bij ons te zien!

Bekijk hieronder alle films die we gaan draaien.

Oscarnominaties | zondag 24 februari

Alle films van de Oscarzondag

Elke week de filmagenda in je inbox? >>

Elke week de filmagenda in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.