Wie we zijn

Stichting Groninger Forum

De stichting Groninger Forum is verantwoordelijk voor alle programmering, diensten en activiteiten in het spectaculaire gelijknamige gebouw dat in het najaar van 2019 wordt geopend, en voor de bibliotheekvestigingen in de wijken. Tot de opening zijn we actief op verschillende locaties: voor films en events kun je terecht aan het Hereplein, voor de bibliotheek op locatie Oude Boteringestraat en in Selwerd, Vinkhuizen, Beijum, Lewenborg, De Wijert, Hoogkerk, Haren en Ten Boer.

Organisatie

De organisatie van de stichting Groninger Forum is op te delen in vijf sectoren:
+ Directie & staf
+ Publiek & uitvoering
+ Programma & collectie
+ Communicatie & marketing
+ Bedrijfsvoering

Het Groninger Forum telt ca. 100 medewerkers.

De directie wordt gevormd door Dirk Nijdam (directeur-bestuurder) en Hans Poll (directeur marketing & programma).

Contact >>

Contact >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.