Werken bij het Forum

De stichting Groninger Forum is een dynamische, multidisciplinaire publieksorganisatie verantwoordelijk voor de invulling en programmering van de nieuwbouw achter de Grote Markt in Groningen (vanaf najaar 2019). Tot de opening zijn we werkzaam op locatie Hereplein (films + events), locatie Oude Boteringestraat (bibliotheek + events) en zes bibliotheeklocaties in de wijken. We hebben ongeveer 100 medewerkers.

Open sollicitaties

Fijn dat het je leuk lijkt om voor het Forum te werken! Open sollicitaties nemen we echter niet in behandeling, want er zijn geen plekken vrij. Zodra er mogelijkheden zijn, zullen we vacatures publiceren via deze webpagina en LinkedIn.

Volg ons op LinkedIn

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.