Nieuw Gronings schrijftalent

Als schrijver wil je natuurlijk graag dat je boek gelezen wordt, het liefst door een groot publiek. En juist het vinden van een groot publiek, dát is nog niet zo gemakkelijk. Daarom hebben we 'Nieuw Gronings schrijftalent' in 2018 bedacht. Hiermee willen we schrijftalent uit Groningen helpen bij het vinden van heel veel lezers.

Hoe word jij ‘Nieuw Gronings schrijftalent’ van het jaar?

Je levert je boek in bij de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18. Wij geven je boek een plekje in de speciale Nieuw-Gronings-Schrijftalent-kast. Bibliotheekleden kunnen je boek lenen en laten een beoordeling achter in het boek. Na een jaar kijken we welke titel het beste scoort volgens het lezerspubliek. Het best beoordeelde boek wint de titel ‘Nieuw Gronings schrijftalent’ 2019' én wordt opgenomen in ons reguliere bibliotheekaanbod*.

Voorwaarden

  • Je woont en/of werkt in Groningen en hebt een boek geschreven.
  • De titel mag in eigen beheer zijn uitgegeven, bijvoorbeeld bij Boekscout. De rechten moeten in ieder geval in jouw bezit zijn. De rechten mogen niet in bezit zijn van een uitgever.
  • Je mag meerdere titels inleveren.
  • Per titel mag je maximaal twee exemplaren in onze kast neerleggen.
  • De exemplaren hebben de vorm van een boek: ze hebben dus een kaft, paginanummering etc.
  • De exemplaren worden eigendom van het Groninger Forum.

Denk je in aanmerking te komen voor dit initiatief, lever je boek dan zo snel mogelijk in bij de Klantenservice van de Groninger Forum Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18 onder vermelding van ‘Nieuw Gronings schrijftalent’, je telefoonnummer en mailadres. Er neemt dan iemand contact met je op om met je te bespreken of je boek in aanmerking komt. Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar: a.hillebrink@groningerforum.nl

* je boek wordt dan aangeboden aan alle bibliotheken in de gehele provincie Groningen

Winnaar Gronings Schrijftalent 2018

Frank de Bont is Gronings Schrijftalent 2018 met zijn boek 'Komt een dokter bij de koe'. Zijn boek is opgenomen in de collectie en is dus te leen in al onze bibliotheken.

Boek lenen

Winnaar Gronings Schrijftalent 2018
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.