Nestvlinders | Sabine van den Berg

31 januari t/m 1 maart

31 januari t/m 1 maart

In het poëziedebuut van multitalent Sabine van den Berg raken twee tienermeisjes bevriend in een periode waarin ze allebei hun vader dreigen te verliezen. De tekeningen die de auteur bij haar eigen gedichten heeft gemaakt, versterken de grimmige en surrealistische sfeer.

Van 31 januari tot 1 maart zijn deze tekeningen te zien in onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat tijdens de tentoonstelling Nestvlinders.

Sabine van den Berg

Sabine van den Berg volgde de opleiding Reclametekenen in Amsterdam, studeerde tekenen en beeldhouwen aan de Kunstacademie te Rotterdam en proza aan schrijversvakschool ’t Colofon in Amsterdam. Sabine is kunstenaar en schrijfster en publiceerde o.a. Dingen die niet mogen en Zien Horen Zwijgen. Met die laatste trilogie werd ze in 2018 genomineerd voor het Beste Groninger Boek.

Naar Sabine's website

Sabine van den Berg
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.