Nationale Voorleesdagen

23 jan t/m 2 feb 2019

23 jan t/m 2 feb 2019

Een heus voorleesfeestje!

De Nationale Voorleesdagen starten natuurlijk met een Voorleesontbijt in alle bibliotheken. In het middelpunt staat het Prentenboek van het jaar 2019 Een huis voor Harry, van Leo Timmers.

Theater Pannenkoek

In de dagen na het Voorleesontbijt speelt Theater Pannenkoek de sprookjesachtige voorstelling 'Schone Draak!'

Gratis kaartjes

Het Voorleesontbijt en de theatervoorstelling zijn gratis! Haal snel je kaartje op bij de bibliotheek. Op=op.

Word gratis lid van de bibliotheek

Kinderen die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek krijgen een vingerpoppetje cadeau van poes Harry, uit het Prentenboek van het jaar.

Meer informatie

Word gratis lid van de bibliotheek

De Prentenboek Top-Tien voor De Nationale Voorleesdagen 2019

De Prentenboek Top-Tien voor De Nationale Voorleesdagen 2019

Leen een prentenboek

Natúúrlijk kun je Een huis voor Harry lenen bij ons. Maar wist je dat we álle prentenboek uit de Prenten-boeken top 10 in onze collectie hebben? Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstoch met Ossip en de onverwachte reis of op olifantenjacht met Heb jij misschien olifant gezien?

Word lid

Misschien vind je dit ook interessant

Meer voor jeugd >>

Meer voor jeugd >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.