Muziek

Heb je een bibliotheekabonnement? Dan heb je toegang tot Muziekweb. Een streaming muziekdienst met 450.000 albums en 4,5 miljoen tracks. Van popmuziek tot klassiek, van jazz tot wereldmuziek en Nederlandstalige muziek.

Meer dan de helft van de tracks op Muziekweb bestaat uit origineel werk dat je op andere muzieksites niet zult vinden. Daarnaast biedt Muziekweb een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.

Nog geen lid?

858

Waar luister ik muziek?

De collectie van Muziekweb is te beluisteren in de bibliotheek van het Groninger Forum aan de Oude Boteringestraat 18. Voor alle bezoekers zijn twee luisterplekken beschikbaar. Thuis kun je op Muziekweb.nl naar fragmenten van 30 seconden luisteren en alle muziekinformatie terugvinden.

Hoe leen ik muziek?

Om te kunnen lenen uit de collectie, maak je een account aan op Muziekweb.nl, vervolgens koppel je je bibliotheekabonnement aan het account. Daarna heb je meteen toegang tot de collectie. Bestellen is heel makkelijk: plaats de gekozen titel op de bestellijst, log in met je bibliotheekpasnummer en bevestig je bestelling. Je bestelling wordt daarna automatisch naar jouw bibliotheek opgestuurd.

inloggen op muziekweb

Kosten: € 3,- per titel

Muziekweb is een externe dienst. Aan het lenen van cd's en muziek-dvd's via Muziekweb zijn daarom kosten verbonden. Je betaalt € 3,- per titel.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over het luisteren of lenen van muziek? Kijk op de website van Muziekweb.nl, neem contact op met onze klantenservice of je vraag stellen aan een van onze collega's in de bibliotheek.

Wekelijks spreekuur

Iedere donderdag van 18.00 tot 20.00 uur staat een collega voor je klaar bij de Klantenservice in onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18.

Misschien vind je dit ook leuk:

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.