Martini-abonnement

Wil je bij onze bibliotheken én bij de Universiteitsbibliotheek lenen? Neem dan een Martini-abonnement. Voor dit abonnement gelden dezelfde voorwaarden als bij een standaardabonnement: tot 25 titels tegelijk lenen, 4 weken lang en natuurlijk boetevrij.

Alles op een rijtje

Tarief (vanaf 18 jaar) € 6,50 p/maand of € 78,- p/jaar 
Betaalwijze Maandelijkse óf jaarlijkse incasso
Leentermijn 4 weken
Maximaal tegelijkertijd lenen 25 titels
Aantal reserveringen 5
Extra pas op verzoek Ja (eenmalig € 4,-) 
Gastlenen Ja
Internetabonnement Inclusief (2 uur per dag)

Voordelig voor de studenten van de Hanzehogeschool

Studenten van de Hanzehogeschool die boeken willen lenen uit de Universiteitsbibliotheek kunnen ook een Martini-abonnement aanschaffen; de Hanzehogeschool vergoedt de helft van de kosten!

Martini-abonnement afsluiten

Wil je een Martini-abonnement afsluiten? Kom dan even langs bij onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat, we helpen je graag!

907
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.