Luisterboeken

Even geen tijd of zin om te lezen? Laat je dan lekker lui op de bank of tijdens het schoonmaken voorlezen door Tommy Wieringa of Jan Siebelink. Luisterboeken leen je bij onze bibliotheken of download ze meteen via de gratis app.

Nog geen lid? >>

Nog geen lid? >>

Hoe werkt het?

Download de app in de App Store of Google Play. Registreer je in de app met je lidmaatschap van de bibliotheek. Leen je favoriete luisterboeken en luister waar en wanneer je wilt.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over het lenen of lezen van luisterboeken? Kijk dan tussen de veelgestelde vragen of bekijk het instructiefilmpje van de Online Bibliotheek. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice of je vraag stellen aan een van onze collega's op de vloer.

Wekelijks spreekuur

Iedere donderdag van 18.00 tot 20.00 uur staat een collega voor je klaar bij de Klantenservice in onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.