Lidmaatschap | voortgezet onderwijs

Word nu lid

Als Groninger Forum willen we je natuurlijk graag ondersteunen met leesbevordering, literatuureducatie en informatievaardigheden. Omdat een goede en actuele collectie (jeugd)boeken op school hierbij zo belangrijk is, kun je bij ons een abonnement aanschaffen. Met een abonnement kun je altijd nieuwe boeken lenen ter voorbereiding op de lessen of als aanvulling op de schoolmediatheek. Wij bundelen onze krachten ook graag met de schoolmediathecaris.

Basisabonnement

+ 70 items (boeken, CD's, DVD's) tegelijk lenen
+ 6 weken leentermijn voor boeken
+ € 88 per jaar 

Budgetabonnement

+ 35 items (boeken, CD's, DVD's) tegelijk lenen
+ 4 weken leentermijn voor boeken
+ € 54 per jaar 

Projectcollecties

Op verzoek kunnen we een speciale collectie samenstellen ter voorbereiding op een thema of een schrijversbezoek. De kosten hiervoor bedragen € 0,60 per boek per maand. Vraag de projectcollectie aan via het online formulier.

CJP Cultuurkaart

Goed om te weten: je kunt bij ons ook betalen met de CJP Cultuurkaart.

Klik hier om een lidmaatschap af te sluiten

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.