Lidmaatschap | primair onderwijs

Word lid en ontvang vele voordelen

We willen je als Groninger Forum natuurlijk graag ondersteunen met leesbevordering. Een goede en actuele collectie kinderboeken op school is daarbij belangrijk. Sluit een schoollidmaatschap af en ontvang een compleet leen- en activiteitenpakket. Je kunt dan gebruikmaken van onze deskundigheid, locaties en leuke activiteiten.

Wat krijg je allemaal bij een schoollidmaatschap?

+ Basisabonnement: een pasje waarmee je 70 boeken tegelijkertijd kunt lenen
+ Mogelijkheid tot klassikaal lenen onder schooltijd
+ Gratis projectcollecties lenen
+ Meedoen aan de #BFF 90 filmwedstrijd tijdens de Kinderboekenweek
+ Gratis adviesgesprek over leesbevordering, informatievaardigheden of filmeducatie
+ Keuze uit groepsbezoek aan de bibliotheek óf deelname aan de Forum Filmdagen voor de kleuters, groep 3 en groep 6. Geef je keuze voor de zomer aan, dan gaan we het regelen!

Groepsbezoek aan de bibliotheek

Een groepsbezoek is dé gelegenheid om alle kinderen (en ouders) op een leuke manier kennis te laten maken met de bibliotheek in de buurt. De leerlingen kunnen gratis lid worden en zo ook thuis veel leeskilometers maken.

Forum Filmdagen

Samen met onze landelijke partners Taartrovers, Cinekid & Movies that matter selecteren wij een mooi, uitdagend en interessant filmprogramma voor de kleutergroepen, groep 3 en 6. Inclusief inleiding, nagesprek en lesmateriaal voor in de klas.

Wat kost het schoollidmaatschap?

Primair onderwijs € 199 per locatie en € 0,85 per leerling
Speciaal onderwijs € 139 per locatie en € 0,85 per leerling

Wil je meer dan 70 boeken tegelijk kunnen lenen? Schaf dan een extra pasje aan. Daarmee kun je:

  • 70 extra boeken 6 weken lenen voor € 88 
  • óf 35 extra boeken 4 weken lenen voor € 54 

Projectcollecties

We kunnen een speciale collectie boeken op maat samenstellen ter voorbereiding op een project of bij een bepaald thema. De kosten bedragen € 0,60 per boek per maand. Maar met een schoollidmaatschap is dit helemaal gratis! Met het aanvraagformulier kun je een projectcollectie bij ons aanvragen. Wij ontvangen het formulier graag drie weken voordat de projectcollectie op school moet zijn. Je kunt kiezen in welke van onze vestigingen je de collectie wilt afhalen.

Klik hier om een lidmaatschap aan te vragen

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.