Lidmaatschap | kinderopvang

Onze abonnementen

Altijd mooie en nieuwe boeken om uit (voor) te lezen? Kom met of zonder kinderen naar een van onze
bibliotheeklocaties om boeken te lenen.

Basisabonnement

+ 70 items tegelijk lenen
+ 6 weken leentermijn voor boeken
+ € 88 per jaar 

Budgetabonnement

+ 35 items tegelijk lenen
+ 4 weken leentermijn voor boeken
+ € 54 per jaar 

Themacollecties (gratis)

Extra boeken nodig bij een thema of activiteit? Vraag een collectie minimaal 3 weken van tevoren aan met het aanvraagformulier op onze website.

Als eerste het laatste nieuws?

Abonneer je dan op onze educatienieuwsbrief. Een paar keer per jaar ontvang je informatie over aankomende programma's en het laatste nieuws.
Lees de tips van onze educatie-experts en je kunt gelijk doorklikken naar de website voor meer informatie en aanmelding.

Sluit nu een abonnement af >>

Klik hier om een abonnement aan te vragen

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.