Inspiratiebijeenkomst voorleescoördinatoren

504

Voorleesplezier!

Het Groninger Forum helpt je graag het voorleesplezier bij jonge kinderen te vergroten. Benieuwd hoe we ondersteuning bieden? Tijdens onze informatiebijeenkomst informeren je over de nieuwste prentenboeken, het programma van de Nationale Voorleesdagen en er is gelegenheid ervaringen uit te wisselen met collega’s. Ida Buys vertelt het verhaal van Een huis voor Harry met behulp van schaduwspel en laat zien hoe je dit zelf bij jou op de kinderopvang kunt doen.

Wanneer 9 januari 2019 | 13.30 - 16.00 uur VOL
Waar Groninger Forum | locatie: Oude Boteringestraat 18

De bijeenkomst van 9 januari is vol en je kunt je niet meer aanmelden.

Op de hoogte blijven van de bijeenkomsten die wij organiseren? Ontvang onze educatienieuwsbrief en mis niets!

Nieuwsbrief ontvangen

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.