Ik leen een boek en dan...

1023

Na 4 weken: eerste herinnering

Heb je na vier weken het boek nog niet uit, wil je de cd nog eens beluisteren, of heb je de laatste afleveringen van de serie nog niet bekeken? Dan hoef je het niet te verlengen, je kunt het rustig nog even in huis houden. Zonder boete!

Je krijgt van ons wel ter herinnering een e-mail met een overzicht van de titels die je nu vier weken in huis hebt. Mocht ondertussen een andere lener het reserveren, dán sturen we je een e-mail met een terugbrengverzoek. We gaan ervan uit dat je het materiaal ook direct terugbrengt.

Na 9 weken: tweede herinnering

Heb je twee maanden na de eerste leendag het materiaal nog in huis? Dan krijg je van ons een e-mail waarin we je vragen of je het materiaal een dezer dagen wilt terugbrengen. Wij willen het graag weer beschikbaar stellen aan andere leden.

Na 11 weken: even niets meer lenen of reserveren

Nog steeds niet teruggebracht? Dan kun je even niets nieuws bij ons lenen of reserveren totdat je het materiaal weer heb ingeleverd.

Na 12 weken: laatste kans, terugbrengen óf kopen

We gaan ervan uit dat je het wilt houden. Je ontvangt van ons een factuur zodat wij een vervangend exemplaar kunnen aanschaffen.

Handig om te weten

  • Als je inlogt via Mijn account, zie je welke titels je thuis hebt en wanneer de leentijd afloopt.
  • Hebben we je e-mailadres? Dan krijg je van ons tegen het einde van de leentijd een herinnering in je mailbox.

Psst... we hebben nog meer voor je:

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.