IFFR

IFFR in Groningen 2019 zit erop!

IFFR in Groningen is weer voorbij... Bedankt allemaal en tot volgend jaar!

Hoe voelde jij je tijdens IFFR in Groningen 2019? Laat het ons weten via #IFFRiG, op twitter, facebook en instagram!

IFFR in Groningen 2019 zit erop!

Er is nog veel meer!

Benieuwd welke IFFR-films we gaan draaien komende maanden? En volgend jaar als eerste op de hoogte zijn van de data van IFFR in Groningen 2020 en de start van de kaartverkoop?

Elke week de filmagenda in je inbox

Er is nog veel meer!

Uitslag publieksenquête

Hier vind je de top 5 van de publieksenquête:

  1. Capharnaüm 4,86
  2. De geniale vriendin 4,71
  3. Another Day of Life 4,67
  4. Der Golem: wie er in die Welt kam 4,61
  5. A Private War 4,52

Bekijk hele uitslag

Uitslag publieksenquête
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.