IDFA

1547

Het IDFA (International Documentary Film Festival Amsterdam) komt elk jaar naar Groningen met een satellietprogramma aan onafhankelijke documentaires van over de hele wereld.

IDFA 2019 vindt in eind november plaats in Groningen, we heten je dan graag welkom in ons gloednieuwe huis!

Er gaan nog steeds verschillende IDFA-documentaires van IDFA 2018 bij ons in première.

Alle premières >>

Op de hoogte blijven? >>

Op de hoogte blijven? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.