Gastlenen

Gastlenen houdt in dat je met jouw bibliotheekpas van het Groninger Forum kan lenen bij alle bibliotheken in het land.

 

Word gastlener in 3 stappen!

1. Ga met je bibliotheekpas en een legitimatiebewijs naar de infobalie van de bibliotheek waar je wilt gastlenen.

2. Laat jouw bibliotheekpas registreren. Hier kunnen eenmalige kosten aan verbonden zijn.

3. Je kunt direct materialen lenen in de gastbibliotheek. Voor het lenen in de gastbibliotheek gelden de leenvoorwaarden van die bibliotheek. 

Word gastlener in 3 stappen!

Gastlenen bij het Groninger Forum

Ben je lid van een bibliotheek buiten de provincie Groningen en wil je gastlenen bij het Groninger Forum? Ga dan met je bibliotheekpas en een legitimatiebewijs naar de infobalie van één van onze bibliotheken, dan maken we de gastleenpas voor je aan.

Leenvoorwaarden

Leentermijn 4 weken
Maximaal tegelijkertijd lenen 25 tites + 10 e-books
Reserveren Gratis (max. 5 items)
Extra pas op verzoek Ja (eenmalig € 4,-)
Internetabonnement Inclusief (2 uur p/dag)

Boeken lenen

Je mag je geleende items 4 weken houden en als het tijd is om in te leveren, ontvang je een handige herinneringsmail. Toch een keertje wat later met terugbrengen? Dat geeft niks, je hoeft geen boete te betalen. Als gastlener bij het Groninger Forum kun je lenen en inleveren in al onze vestigingen in stad en provincie Groningen. 

Gastlenen verlengen en opzeggen

Gastlenen wordt automatisch verlengd zolang je bibliotheekabonnement geldig is. Als je je gastlidmaatschap wilt opzeggen, doe je dit zelf bij de gastbibliotheek. Zorg dan dat alle geleende materialen van de gastbibliotheek zijn ingeleverd en dat er geen boetes openstaan.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.