Gastlenen

Gastlenen houdt in dat je met jouw bibliotheekpas kan lenen bij alle bibliotheken in het land.

Ik ben lid van de bibliotheek van het Groninger Forum en wil gastlenen bij een andere bibliotheek in Nederland

Word gastlener in 3 stappen!

  1. Ga met je bibliotheekpas en een legitimatiebewijs naar de infobalie van de bibliotheek waar je wilt gastlenen.
  2. Laat jouw bibliotheekpas registreren. Hier kunnen eenmalige kosten aan verbonden zijn.
  3. Je kunt direct materialen lenen in de gastbibliotheek. Voor het lenen in de gastbibliotheek gelden de leenvoorwaarden van die bibliotheek. 
Ik ben lid van de bibliotheek van het Groninger Forum en wil gastlenen bij een andere bibliotheek in Nederland

Ik ben lid van een bibliotheek buiten de provincie Groningen en wil gastlenen bij het Groninger Forum

Ga met je bibliotheekpas en een legitimatiebewijs naar de infobalie van een van onze bibliotheken waar je wilt gastlenen. De medewerker maakt de gastleenpas voor je aan.

Leenvoorwaarden

Leentermijn 

 

4 weken 

Maximaal tegelijkertijd lenen

 

25 titels + 10 e-books

Reserveren

 

Gratis (max. 5 items)

Extra pas op verzoek

 

Ja (eenmalig € 4,-) 

Internetabonnement

 

Inclusief (2 uur p/dag)

Ik leen een boek en dan…

Je mag je geleende items 4 weken houden en als het tijd is om in te leveren, ontvang je een handige herinneringsmail. Toch een keertje wat later met terugbrengen? Dat geeft niks, je hoeft geen boete te betalen. Als gastlener bij het Groninger Forum kun je lenen en inleveren in alle vestigingen in stad en provincie Groningen. 

Gastlenen verlengen en opzeggen

Gastlenen wordt automatisch verlengd zolang je bibliotheekabonnement geldig is. Als je je gastlidmaatschap wilt opzeggen, doe je dit zelf bij de gastbibliotheek. Zorg dan dat alle geleende materialen van de gastbibliotheek zijn ingeleverd. Ook mogen er geen boetes openstaan.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.