Filmabonnement Cineville

1755

Onbeperkt naar de film voor € 21,- per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 17,50.

Geldig bij het Groninger Forum - én ruim veertig andere filmtheaters en bioscopen door heel Nederland.

Cinevillepas bestellen

Je kunt de pas eenvoudig bestellen op Cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per e-mail ontvangt is direct geldig, zodat je diezelfde dag nog naar de film kunt. Binnen twee weken krijg je de echte Cinevillepas thuisgestuurd.

Algemene voorwaarden Cineville bij het Groninger Forum

  • Met je Cinevillepas krijg je toegang tot alle films met het reguliere tarief.
  • Je kunt de filmtickets vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa bestellen. Online bestellen is helaas (nog) niet mogelijk.

Voorwaarden tijdens filmfestivals

  • De films van het IDFA in Groningen en het IFFR in Groningen kun je gratis bezoeken met je Cinevillepas. Reserveren is helaas niet mogelijk.
  • De films van Cinekid zijn niet gratis toegankelijk met de Cinevillepas.

Actuele films >>

Actuele films >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.