Feminist Film Factory

Vanaf dinsdag 14 mei vertonen we de serie Feminist Film Factory om de strijd voor gelijkheid te vieren, zoals de vrouwen voor ons ook deden. Een serie om eens lekker te genieten van films over sterke en bijzondere vrouwen. Voorafgaand aan elke film is er een korte inleiding. Een ode aan de sterke vrouw!

Samen met de organisatoren van 100 jaar vrouwenkiesrecht in Groningen, de leden van het Groningen Feminist Network en de programmeur van het IFA hebben we deze selectie feministische vrouwenfilms samengesteld.

Geschikt voor Engelstaligen

De films in deze serie zijn Engels gesproken of Engels ondertiteld. 

2363

Alle films op een rijtje

Let op! Sommige films zijn alleen met Engelse ondertiteling.

100 jaar vrouwenkiesrecht Groningen

Aanleiding voor de vertoning van deze serie is de Groninger viering van 100 jaar vrouwenkiesrecht 2019. Groninger organisaties bundelen hun krachten om van 2019 een fantastisch themajaar te maken – met feest, geschiedenis, reflectie, film, debat en actie.

Dit programma wordt medemogelijk gemaakt door Europe Direct.

100 jaar vrouwenkiesrecht groningen

100 jaar vrouwenkiesrecht Groningen

Elke week de filmagenda in je inbox?

Elke week de filmagenda in je inbox?
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.