Exposities

Eerste expo in Forum - AI: More than human

De eerste tentoonstelling die in het nieuwe Forum te zien zal zijn is bekend. AI: More than human is een actuele en fascinerende expositie over het ontstaan, de opkomst én de toekomst van kunstmatige intelligentie. De expositie is een samenwerking met het Londense Barbican Centre en is van december 2019 tot mei 2020 te zien.

AI: More than human

Al eeuwen dromen we ervan om intelligentie te creëren. Van het Japanse Shintoïsme uit de 8e eeuw en de computerexperimenten van Ada Lovelace en Charles Babbage uit de 19de eeuw, tot en met de geavanceerde projecten van techbedrijven als Deepmind, Google's Jigsaw en Sony van nu. Artificial intelligence is niet meer weg te denken en biedt steeds nieuwe mogelijkheden. Welke impact heeft AI op ons leven? De expositie AI: More than human vertelt dit verhaal.

AI: More than human wordt voorzien van een rijk randprogramma met films, documentaires, events, workshops en talks.

AI: More than human

Exposities in het Forum

Met twee ruime expozalen beschikt het nieuwe Groninger Forum over de mogelijkheid om prikkelende tentoonstellingen te programmeren; van internationale blockbusters tot kleinere exposities met lokale partners. Wat de exposities in het Forum met elkaar gemeen hebben, is dat ze in het teken staan van populaire cultuur, technologie en actualiteit.

Ontdek het nieuwe Forum

Exposities in het Forum
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.