Scholierencolleges

Ook dit jaar organiseren we in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen scholierencolleges. 

2650

Turbocolleges

Scholieren volgen eerst een aantal workshops of turbocolleges bij de RUG, daarna volgt een interactief college in het Forum, waar ruimte is voor de vragen van leerlingen aan de special guest. Een scholierencollege biedt verdieping en maakt nieuwsgierig. Het is een interactieve middag waarop leerlingen kennismaken met een universitaire studie en het academisch denken. Elke editie staan er weer andere studies en thema's centraal.

Scholierencollege Frans | 27 november 2019

Al jaren een klassieker in ons onderwijsprogramma. Na turbocolleges op de universiteit, wordt een Franse acteur of regisseur geïnterviewd. Dat gebeurt natuurlijk allemaal in het Frans, zodat leerlingen hun taalvaardigheden kunnen oefenen. Tot slot wordt de middag afgesloten met een franse film.  

Scholierencollege Hacking your life | 13 maart 2020

Dit scholierencollege staat in het teken van Kunstmatige Intelligentie. Het thema van de Expo: AI: more than human, die van december 2019 t/m april 2020 bij het Forum te zien is. 

Voor wie Bovenbouw HAVO, VWO
Wanneer 27 november 2019 - Frans
  13 maart 2020 - Hacking your life
Waar Forum Groningen, RUG
Kosten Gratis

Aanmelden is nu nog niet mogelijk. Houd onze nieuwsbrief de gaten voor de aanmeldmogelijkheid. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.