Read2me!

Lezen heeft een possitief effect op woordenschat, spelling, grammatica, begrijpend lezen en schrijven van leerlingen en daarmee op het onderwijssucces. 

2649

Voorleeswedstrijd voor brugklassers

Dé voorleeswedstrijd voor brugklassers waarmee het lezen onder jongeren in het voortgezet onderwijs wordt bevorderd. Deelnemende scholen presenteren tijdens de schoolfinale ieder hun beste voorlezer die de competitie met elkaar aangaan in de provinciale en misschien zelfs de landelijke finale! Een leuke wedstrijd waarmee het lezen onder de jongeren in het voortgezet onderwijs wordt bevorderd. Kijk op read2mevoorleeswedstrijd.nl voor meer informatie.

Voor wie Brugklassen
Wanneer December 2019 t/m mei 2020
Waar In de klas
Kosten Gratis

Aanmelden vóór 20 september 2019

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.