Nederland Leest junior

1100

Thema: voeding

Junioreditie van de grootste leesbevorderingscampagne van de bibliotheek. Het thema dit jaar is voeding, met als centrale werk het boek Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden van Jan Paul Schutten. Scholen in de stad Groningen kunnen via Groninger Forum een pakket aanschaffen met 32 exemplaren van het boek. Scholen buiten de gemeente kunnen hiervoor contact opnemen met hun eigen leesconsulent.

Voor wie Klas 1 en 2 vmbo
Wanneer November 2018
Kosten € 18,50 excl. btw 
voor 32 exemplaren incl. lesbrief en affiche
Meer informatie via nederlandleest.nl
Bestellen o.v.v. naam school, het adres, naam contactpersoon en aantal pakketen

Bestellen

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.